joi, 18 martie 2010

Ladies never lose composure

Majoritatea fetelor au complexe legate de corpul lor sau de faptul ca sunt timide sau ca nu au avut un iubit pana acum.Nu va faceti griji! Toate la timpul lor.
Unele fete spun ca ele nu se aranjeaza pentru ca nu au pentru cine.Fetele aranjati-va pentru voi!Nu trebuie sa existe cineva special pentru ca voi sa faceti acest lucru.
Unele fete spun ca ele vor sa se certe si sa vorbeasca urat cand un baiat mai fara minte ii adreseaza ceva urat.Fetelor ganditi-va ca nu sunteti singure pe strada.Probabil ca o sa spune-ti ce-mi pasa mie de lume eu sunt cine sunt! Da, esti cine esti dar nu din cauza asta trebuie sa te comporti asa.Gandeste-te ce impresie lasi in urma ta.
Esti o domnisoara/doamna  deci respecta-te! Acorda'ti timpul necesar si mediteaza cu tine si accepta-ti defectele si incearca sa le transformi in calitati.Descopera-ti calitatile si fa-le din ce in ce mai vizibile.Nu mai tipa la toata lumea fara motiv.Fi prieten si cu cel mai mare dusman al tau.Prin asta ii vei demonstra cat ii esti de superior.
Nu mai fi ranchiunoasa ca prietena ta are nu stiu ce lucruri minunate si tu nu.Nu sta in umbra din cauza asta.
Pune-te pe tine in valoare ca om.Nu ca un suport de obiecte scumpe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu