miercuri, 29 decembrie 2010

Two days left

In doua zile se va incheia anul 2010.
Anul acesta a fost un an: incredibil,dezgustator,plin de sentimente contradictorii,dezamagitor si plin de tandrete.
De ce a fost incredibil? Pentru ca nu ma asteptam sa existe atata nesimtire si lipsa de scrupule printre anumite persoane.
De ce a fost dezgustator? Pentru ca mi-am calcat mandria in picioare pentru cine nu merita. M-am lasat pe mine, pentru ca cineva sa-mi foloseasca mintea. Din fericire, mi-am dat seama. Asteptam ocazia de a lasa oamenii respectivi in urma. Si acum nu mai exista pentru mine.
De ce a fost plin de sentimente contradictorii? Pentru ca la inceputul relatiei mele actuale, nu stiam ce simt. Nu puteam diferentia sentimentul de iubire,de atasare si de prietenie.
De ce a fost dezamagitor? Pentru ca voluntar sau nu, majoritatea m-au dezamagit.Dar nu mai pun la suflet.Invat sa ma descurc mai mult pe cont propriu.( cu toate ca,un glas prietenos si un umar pe care sa te sprijini este intotdeauna binevenit.niciodata nu as refuza o prietenie sincera, fara interese ascunse.)
De ce a fost plin de iubire? Pentru ca spre sfarsitul anului m-am simtit implinita din ounct de vedere sentimental.Esti aici,ma iubesti,te iubesc,ne iubim. Esti aici, ma sustii,te sustin.Esti aici,esti fericit,sunt fericita, si ne este bine.
Sper ca anul in care vom intra in doua zile, va fi de zece ori mai bun.


La multi ani tuturor!Sa fiti fericiti,iubiti,sanatosi si sa aveti grija pe cine lasati in preajma voastra.