joi, 18 martie 2010

Hopes 'n Feelings

E ciudat sa simti cum te patrunde un fior de caldura si de duiosenie cand il vezi.E ciudat ca dupa cateva luni inima incepe sa-mi bata din nou, chiar mai tare, mai zgomotos.E doar imaginatia mea? Sincer? Din tot sufletul meu vreau ca imaginatia sa-mi joace o festa.Mi-e frica de nou.Mi-e frica de a ma lega emotional de el si sa se termine din nou repede si brusc.Mi-e frica de un refuz, dar si de un 'da'.Mi se strange inima numai cand ma gandesc la acele sentimente ce le-am simtit si acum ceva timp.E greu sa fi la pamant dar si mai greu este sa te ridici.E greu sa-ti recapeti increderea in tine.Asa ca te rog sa nu ma dezamagesti.Te rog sa-mi fi alaturi.Te rog intelege-mi temerile si ajuta-ma sa trec peste ele.Iubeste-ma cand sunt insuportabila.Da-mi o palma cand fac urat si spun ca nu te mai vreau.Ia-ma de mana si du-ma intr-un loc stiut doar de noi unde sa ne putem bucura de noi.Saruta-ma cu toata dragostea si fi rabdator cu mine.

Ladies never lose composure

Majoritatea fetelor au complexe legate de corpul lor sau de faptul ca sunt timide sau ca nu au avut un iubit pana acum.Nu va faceti griji! Toate la timpul lor.
Unele fete spun ca ele nu se aranjeaza pentru ca nu au pentru cine.Fetele aranjati-va pentru voi!Nu trebuie sa existe cineva special pentru ca voi sa faceti acest lucru.
Unele fete spun ca ele vor sa se certe si sa vorbeasca urat cand un baiat mai fara minte ii adreseaza ceva urat.Fetelor ganditi-va ca nu sunteti singure pe strada.Probabil ca o sa spune-ti ce-mi pasa mie de lume eu sunt cine sunt! Da, esti cine esti dar nu din cauza asta trebuie sa te comporti asa.Gandeste-te ce impresie lasi in urma ta.
Esti o domnisoara/doamna  deci respecta-te! Acorda'ti timpul necesar si mediteaza cu tine si accepta-ti defectele si incearca sa le transformi in calitati.Descopera-ti calitatile si fa-le din ce in ce mai vizibile.Nu mai tipa la toata lumea fara motiv.Fi prieten si cu cel mai mare dusman al tau.Prin asta ii vei demonstra cat ii esti de superior.
Nu mai fi ranchiunoasa ca prietena ta are nu stiu ce lucruri minunate si tu nu.Nu sta in umbra din cauza asta.
Pune-te pe tine in valoare ca om.Nu ca un suport de obiecte scumpe.

luni, 8 martie 2010

Mihaela Radulescu: Instructiuni de folosire

 Am gasit pe net un articol superb scris de Mihaela Radulescu despre felul cum un barbat ar trebui sa se comporte cu o femeie.Sa speram ca unii au citit si incearca sa-si insuseasca aceste lucruri:
Femeia pe care tocmai vrei s-o întrebuințezi a fost făcută din iubire și de aceea nu poate funcționa fără acest combustibil. Ai grijă să îi faci mereu plinul. Dacă o iei în brațe, nu uita să repeți gestul constant. Reacționează la fel de minunat la mângâieri și sărutări, ba chiar la cuvinte calde și blânde. Când e tristă, încearcă să o faci să zâmbească. Dacă nu știi cum, fă dragoste cu ea, va avea apoi cel mai frumos zâmbet! Nu lovi niciodată o femeie, vei înceta să mai fii bărbat și vei deveni o jigodie chiar și pentru copiii tăi. Ei nu vor uita niciodată că ai bătut-o pe mama lor…
Femeile, chiar și cele mai sofisticate, au bucurii dintre cele mai simple – o floare, chiar și una sălbatică, le dă atâția fiori cât un bărbat nu poate înțelege… Să nu uiți de ziua ei, de 1 Martie și 8 Martie, de ziua căsniciei, dar, neapărat, măcar o dată, într-o zi oarecare, din banalul motiv că ți-e dragă… joia asta nu uita să-i duci o floare, poate chiar pe cea care-i place ei, nu pe cea care s-a găsit la colț.
Iubește-o dimineața și vei fi și tu fericit! Abia pe la ora prânzului îți vei da seama de ce-ți merg toate așa de bine și de ce abia aștepți să ajungi din nou acasă, chiar și după ani buni împreună.
Nu intra peste ea în baie și nici nu-o pândi când se aranjează! Cele mai multe femei preferă să le vezi doar în varianta finală. Respectă-le misterul și… jumătatea de oră de stat în baie folosește-o pentru micile tale plăceri ”vinovate”, oricare ar fi ele…
Nu uita niciodată că femeia are nevoie să îi spui cât e de frumoasă, cât de dragă îți este și cât de mult îți lipsește. Când vei uita aceste mici detalii, viața ta va fi tot mai seacă și mai lipsită de noroc, căci niciunui bărbat nu-i merge bine fără un suflet-pereche lângă el.
Nu te îngrijora că piesele din care este făcută femeia se mai deteriorează și își mai schimbă aspectul. Doar unele pot fi înlocuite, însă e preferabil să observi că și piesele tale suportă aceleași schimbări.
Respectă-i familia, prietenele bune și colegii de serviciu. Armonia se instalează mai ales atunci când esti primul care o practică. Cu cât ești mai sociabil și mai plăcut de lumea din jurul ei, cu atât vei fi mai iubit și mai respectat…
N-o transforma în sclava ta, chiar dacă ea îți face cu dragoste și mâncare și masaj la picioarele obosite…și lista de cumpărături. Ajută măcar în micile treburi administrative și vei putea cere orice în schimb…
N-o umili și nu o jigni niciodată, mai ales de față cu copiii - nu vei face decât să fii din ce în ce mai puțin bărbat… din ce în ce mai puțin inteligent…
Scoate-o în oraș, la masă, măcar din când în când. Se va topi uitându-se în ochii tăi, chiar și atunci când tu vei trage cu coada ochiului la alta…
Nu râde de pasiunile ei ciudate. Așa par și ale tale, doar că tu ai mereu norocul să fii înțeles și apreciat pentru ele. Nu-i spune că s-a îngrășat, propune-i să alergați împreună!
Dacă ai prietene femei asigură-te că îți respectă soția sau iubita și că nu reprezintă vreo panică pentru ea. Altfel vrei rămâne doar cu prietenele și nu e sigur că asta ți-ai dorit.
Nu o mai compara cu mama ta sau cu alte femei din viața ta – precis e mai bună ca ele în multe alte privințe, de vreme ce ai ales-o pentru viața în doi. Nu-i strica bucuriile mărunte – exact din ele se încarcă și, fără să știi, din energia ei te încarci și tu.
Ascult-o când vrea să te întrebe, când încearcă să te cunoască și să te înțeleagă – atunci te iubește cel mai mult, deși pentru tine pare invers în acel moment.
N-o înlocui cu alta pentru o oră de plăcere. Înlocuiește în tine partea ticăloasă cu una virtuoasă și te vei simți un bărbat minunat. Când vrei să pleci de tot, pleacă hotărât, nu te tot întoarce căci rănești grav un suflet care a fost lipit de al tău. Nu încerca să aplici aceste reguli pe oricare femeie, căci cu fiecare dintre ele, tu vei fi alt bărbat…
Femeia funcționează perfect când o iubești perfect. Când nu-ți mai place cum funcționează, sigur i-ai făcut ceva nepotrivit chiar tu, iubirea vieții ei…

duminică, 7 martie 2010

Putini dar buni.




Putini sunt oamenii din jurul meu dar au o valoare inestimabila.Au cel mai important loc in inima mea.Pentru ca si-au castigat locul si il merita din tot sufletul.Numai ei stiu cat ii iubesc, altii nu.. dar niciodata nu voi fi in stare sa renunt la ei.Pentru ca ei ma suporta si cand nu sunt in stare sa spun ceva bun si cand fac prostii.
Imi aduc aminte ca renumita colectie "Twilight Saga" m-a apropiat pe mine de cea mai buna prietena a mea, Miruna.Fara sa vrem incet incet ne-am descoperit una pe cealalta si ne-am dat seama ca avem o gandire foarte asemanatoare  gen: "you too? I thought I was the only one!"..Ea este o persoana minunata daca stai sa o cunosti, daca ai rabdare.Ea e puiu meu mic caruia nu ii place sa fie luat in brate uneori.Dar chiar daca se ratoieste tot o iau in brate.Ea ma tachineaza ca nu pot sa spun repede: Capra crapa piatra-n patru.Crapa-i-ar capul caprei cum a crapat ea piatra-n patru".Am avut si momente de tensiune, am tipat mult una la alta si mi-a dat multe palme sa-mi revin si sa imi fixez greselile.Si inca mai am de fixat unele lucruri.Vietile noastre se aseamana in multe lucruri: in dragoste, in prieteniile ce le-am legat in trecut.Ea este fiinta cu care vorbesc cel putin trei ore la telefon si nici nu simtim cum trece timpul.Eu voi fi nasa ei de nunta si ne vom intalni de sarbatori la mine, si dupa servici la o cafea si o barfa.De obicei vrem aceleasi lucruri si daca ar fi dupa noi ne-an cumpara haine la fel si lumea ar spune ca suntem gemene.Uneori se supara pe mine pentru ca nu imi exprim mereu parerea si incerc sa ma schimb.Poate ca nici acum nu ma exprim cine stie ce dar ea stie ce inseamna pentru mine.Ea este sobolico-struta mea adorabila, este hani mic si scump, bibu mic, ea este Miru, surioara mea mai mare pe care o iubesc cel mai mult si careia vreau sa-i cer iertare public pentru ce am facut.ailaviu sau muci hani mic!
Adela, este cea mai sentimentala si mai iubitoare fiinta pe care am intalnit-o.Nu exista pauza in care sa nu te ia de obraji si sa scoata sunete de copii mici si sa sse comporte ca o mama ce se joaca cu copii ei.Si soc! Nu se supara si nu ii sar capacele cand eu si Miru tipam si facem urat pentru ca avem nervi.Ea are rabdare cu noi si ne intelegem.Doar e cea mai mare si trebuie sa aibe grija de noi.Te iubesc mult Adeluta si iti multumesc pentru tot!
Alex, sau mai bine spus specimenul pe care nu il inteleg cum sta langa mine si ma suporta. Un baiat sanatos la minte nu ar suporta tipetele din telefon.Nu si-ar pastra cumpatul si ar vorbi calm.Dar tu faci lucrul asta si nu inteleg cum de-ti iese.Dupa atata timp in care efectiv pierdusem legatura, ti-am spus 'hai putin afara ca ma simt rau' si in douazeci de minute ai venit si m-ai luat afara si alaturi de tine am reusit sa ma calmez putin.Iti multumesc pentru ca esti langa mine tontule!
Andrei.In fata lui am vorbit despre tot ce se poate.M-am plans despre baietii care m-au ranit si in loc sa plece de langa mine, a stat si m-a ascultat si mi-a dat sfaturi.Mi-a spus ca acei ce ma ranesc de fapt nu ma merita.Langa el ma simt linistita.Iti multumesc ca imi esti alaturi si imi cer iertare ca intr-un timp nu am mai tinut legatura, dar vine vara si o sa vi de tot acasa!
Lor le multumesc pentru ca exista si pentru ca imi sunt alaturi si ma sfatuesc si nu ma lasa sa ma dau cu capul de pereti! Va iubesc enorm.
da, soc!sunt eu, Den, si da, m-a apucat dragostea.Stiu ca nu se intampla des si ca uneori sunt recalcitranta dar va iubesc mult mult mult!

sâmbătă, 6 martie 2010

Amintiri

Ma simt goala.Ma simt lipsita de sentimente. E starea aia in care ai impresia ca nu esti iubita si nu iubesti pe nimeni. Starea in care te simti al nimanui, chiar daca ai prieteni care iti sunt alaturi si familia oarecum.Dar ai nevoie de iubire.Sau macar de sentimentul acela.Eu nu il mai simt.Nu mai stiu cum e sa iubesti. Am iubit.Am iubit candva pe cineva.Am iubit dragostea.Acum trebuie sa invat din nou sa fac acest lucru.Dar innevitabil am o stare de frica. Frica sa nu fiu din nou ranita.Sa pun suflet pe cel care intr-un final dinadins sau nu ma va rani.Am iubit si am fost iubita.M-a iubit in felul lui, pentru ca am simtit asta in fiecare imbratisare si in fiecare sarut al lui.In felul cum isi punea bratele lui pe mijlocul meu, cum ma strangea in brate cand mi-era rau, dupa imbratisarea pe care mi-a dat-o cand s-a intors, dupa felul cum a alergat spre mine sa ma cuprinda in brate.Momentele acelea sunt memorabile.Vor avea intotdeauna un loc special in inima mea.De mult timp nu am mai stat sa imi amintesc prin ce am trecut alaturi de el.Oarecum amintirile sunt vii.Si vreau sa-ti multumesc pentru ca m-ai lasat sa te iubesc si pentru ca m-ai iubit.Prntru ca am plans si pentru ca am ras.pentru ca ma sunai la doua dimineata sa-mi spui ca ai ajuns cu bina acasa dupa ce doua zile nu mi-ai raspuns la telefon.Iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine!